Az M. T. V. K. E.-hez megalakulása óta
1381
tengerimalac került, ebből
1260
örökbeadott, jelenleg
64
tengerimalac vár ideiglenes befogadóknál szerető gazdijára.

Az egyesület Adó 1% kampánya

Tengerimalac-barátok, figyelem!
Most te dönthetsz tengerimalacaink történeteinek folytatásáról!
Happy end lesz? Ha segítesz, biztosan!

Tudj meg többet arról, mivel foglalkozunk, és hogyan támogathatsz minket: http://www.tengerimalacok.hu/igy-segithetsz/ado-egy-szazalek

MOST TE IS NYERHETSZ!

Nyereményjátékot hirdetünk!

Elérkezett az idő, hogy megmutasd, mennyire jó a memóriád! Szerinted fel tudod ismerni a legnépszerűbb filmek posztereit, ha egy kicsit malacosítjuk őket? Február 19-től, az 1% kampányunk keretében, tizennégy héten keresztül, minden hétfőn megosztunk egy filmplakátrészletet a Facebook-oldalunkon, amit előtte malacosítunk.

A feladat az, hogy kitaláld az eredeti film címét! Ha ez megvan, küldd el nekünk a megoldást a neveddel és elérhetőségeiddel a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.-ra. Ezután pedig, ha tetszett a feladvány, lájkold a játékra felhívó posztot, és kommenteld a ,,részt veszek’’ szót a bejegyzés alá. Ha ezeken kívül meg is osztod a posztot, akkor igazán sok malackát teszel boldoggá vele.

A megfejtők között minden héten kisorsolunk egy szuper tengerimalacos ajándékcsomagot, melynek tartalma egy 2018-as támogatói naptár, egy tengerimalacos kulcstartó, egy könyvjelző, egy hűtőmágnes és egy íves tetejű ház. Szombat délelőttönként kerül sor a nyertes kisorsolására és a teljes plakát felfedésére, a helyes megfejtéssel. A szerencsés győztes nevét is ekkor tesszük közzé a Facebook-oldalunkon, illetve személyesen Facebook-üzenetben is értesítjük.

Sorsolás: 2018. február 19. - május 23.

​Ha szeretnéd segíteni a munkánkat, akkor nagyon örülnénk, ha minél több barátoddal meg tudnád osztani a felhívásunkat.

Adj 1 nagy esélyt a kicsiknek! Számítunk rád!

SEGÍTS NEKÜNK 1 %-OS FELAJÁNLÓKAT SZEREZNI!
 
Adószámunk: 18299755-1-41

Oszd meg minél több helyen egyesületünk 2018-as 1%-os kampányunk plakátját!


 A képeket automatikusan letölti a böngésző; ha esetleg nem találjátok, akkor keressétek a beállított letöltések mappában :)


mtvke

Telefon:

E-mail: