Az M. T. V. K. E.-hez megalakulása óta
1362
tengerimalac került, ebből
1220
örökbeadott, jelenleg
77
tengerimalac vár ideiglenes befogadóknál szerető gazdijára.

Boldog "Uíí" Évet Kívánunk

Engedjétek meg, hogy a 2015. év lezárásaként néhány szóban és számokban is kifejezve összefoglaljuk egyesületünk tevékenységét és eredményeit, megköszönve kitartó segítségeteket, támogatásotokat, like-olásaitokat és megosztásaitokat a mentett malackáink nevében is.
A Magyar Tengerimalac-védő Közhasznú Egyesület működése számokban az alakulásunktól 2015. december 31-én éjfélig számítva:
- 620 tengerimalac került összesen az egyesülethez,
- 535 tengerimalacot adtunk ki szerződéssel összesen 282 örökbefogadóhoz,
- 106 kis örökmozgó született a várandós állapotban érkezett mama-malacainktól,
- 51 egyesületi gondozásban lévő tengerimalac hunyt el,
- 51 tengerimalac volt 2015. december 31-én az egyesület felügyelete alatt, gazdira várva.Jelenleg 16 rendes tag, 15 pártoló tag, 13 ideiglenes befogadó (eddig összesen 110 ideiglenes befogadó segített) és számos önkéntes dolgozik azon, hogy a segítségre szoruló malackák minél hamarabb biztonságba kerüljenek és nyugodt, szerető környezetben várják életük gazdiját.

2015-ben három rendezvényt is szerveztünk: a II. és III. Rágcsálók Világa és az I. Árva Állatok Mikulása fűződik a nevünkhöz, melyekre a három rendezvényt egyben nézve kb. 1.200 fő látogatott el. Természetesen ezeket a rendezvényeket szeretnénk 2016-ban is megvalósítani.

Ebben az évben tudtunk először 1 %-ot gyűjteni, köszönjük mindenkinek, aki ebben gondolt ránk. Ami még fontos nekünk, hogy az év vége felé közhasznúvá váltunk, tehát változott a nevünk "Magyar Tengerimalac-védő Közhasznú Egyesület"-re, de lehet minket rövidíteni is: "M.T.V.K.E." névvel. :-)

Támogatóink, segítőink, ideiglenes befogadóink, örökbefogadóink nélkül nem léteznénk, így hely sem lenne, ahol kis védenceink sokszor hányatott sorsukat maguk mögött hagyva menedékre lelnének. Ezúton is köszönjük az egész évi támogatást és bízunk abban, hogy 2016-ban és a távolabbi jövőben is szolgálni tudjuk a malackák védelmének ügyét a szervezeti kereteken és lehetőségeinken felül további biztatásotokkal, segítségetekkel és adományaitokkal.

Köszönettel: a Magyar Tengerimalac-védő Közhasznú Egyesület csapata

mtvke

Telefon:

E-mail: