A szülinapi bulinkon, melyet a Lurdy-ház 2-es termében tartottunk, felidéztünk számos eseményt az elmúlt 10 évből. Visszaemlékeztünk nagy mentésekre, sikersztorikra, és jónéhány "celebmalacunkra". Köszönjük szépen mindenkinek, aki részt vett a 10. születésnapi bulinkon. Reméljük, hogy olyan jól éreztétek magatokat, amennyire mi.

Délelőtt az első 5 év, délután a második 5 év pillanatait idéztük fel. Ezek visszanézhetőek Youtube-csatornánkon.

Köszönjünk vendégeinknek dr Pazár Péternek, dr Csatári Dórának, Kovács Istvánnak, Vakula Timinek valamint egykori és jelenlegi egyesületi tagjainknak, hogy meséltek az elmúlt 10 év nagy pillanatairól.

Köszönjük önkénteseinknek, akik segítettek a rendezvény lebonyolításában!

Köszönjük kiállítóinknak, a DTR Bunnynak, a Fűmarketnek, a festettpolo.hu-nak, hogy eljöttek és hogy hozzájárultak a tombolához.

Igyekszünk, hogy a következő 10 évben tovább építsük azt a fantasztikus közösséget, amit a malacos gazdik, örökbefogadók, malacbarátok alkotnak. Bízunk benne, hogy a következő 10 évben is elkönyvelhetünk majd sikersztorikat, és sok jó élményben lehet majd részünk.

Az M. T. V. K. E.-hez megalakulása óta 2061 tengerimalac került, ebből 1823 örökbeadott, jelenleg 132 tengerimalac vár ideiglenes befogadóknál szerető gazdijára.