Az M. T. V. K. E.-hez megalakulása óta
1061
tengerimalac került, ebből
933
örökbeadott, jelenleg
86
tengerimalac vár ideiglenes befogadóknál szerető gazdijára.

Miriel

Születtem: 2011 december 28 Átkeltem: 2018 március 09 Gazdim: Leyna
Történetem:

Aranka "a nagyasszony"

Születtem: 2012 április 15 Átkeltem: 2018 február 18 Gazdim: Mónika2018
Történetem: Amikor Bumbinak kerestek lakótársat-feleséget, rám esett a választás. Szépen éltünk, jól mutattam mellette a barna bundámban. Nálunk a lakrészben kiegyensúlyozott nőuralom volt. Amikor ránéztem a gazdira, kicsit bamba benyomást igyekeztem kelteni, hogy álcázzam amúgy kiváló önérvényesítő képességemet, szerettem a hasam és én voltam igazából Bumbi (második) főnöke. Utazgattunk is ide-oda, persze jó körülmények voltak az utazások és a Manuélánál történő vendégeskedések során is. Egy nap nagyon beteg lettem, már nem láttam, végtagjaim lebénultak, kicsit felpuffadtam, nem tudtam magamtól enni és az állatorvos idegrendszeri hiányosságokat is megállapított. Megkísérelték a gyógykezelésemet, de mikor látták, hogy állapotom nem javul és önálló életre már nem vagyok képes, a kellő tiszteletet és szeretetet, személyes végig kísérést megadva véglegesen elaltattak, hogy ne szenvedjek. Gyertyát is gyújtottak nekem aznap este. A dél-németországi Freiburg mellett fogadja vissza testemet a Természet. Sok örömet adtam mindazoknak, akik ismertek. Köszönet érte.

Dina

Születtem: 2014 July 05 Átkeltem: 2015 January 07 Gazdim: mtvke
Történetem: Személy szerint a legnehezebb most leírnom ezeket a sorokat, Dinát szörnyű állapotban mentette meg az egyesület, mindent megtettünk érte, de az emberi gonoszság sajnos legyőzte ezt a kis ártatlan lelket :(

Raghnar

Születtem: 2012 november 14 Átkeltem: 2016 január 03 Gazdim: emike1106
Történetem: Egy neves gyermekkórházból mentettek.Ott nem volt jó dolgom.Egy nagy,fedett terráriumban tartottak egy csodás lánnyal,akinek később két babája született tőlem.Akkor még ivaros fiú voltam.Egy fiam és egy lányom született!Még ott a kórházban elvették tőlem a kedvesem és egyedül hagytak!Szomorú voltam,de bíztam egy jobb életben.Akkor jött Ő,az Én megmentőm és elhozott magával az otthonába.Kis idő elteltével megműtöttek(ivartalanítottal)És két gyönyörű,vagány csajszi mellé kerültem!Nagyon szerettem őket!Egyből elfogadtak és én boldog malacka lettem.Így teltek-múltak a hónapok.De karácsonykor beteg lettem és a gazdimamim elvitt egy doktornénihez.Ő adott nekem gyógyszert és én ügyesen be is szedtem.Nem éreztem fájdalmat,nem adtam ki semmilyen arra utaló hangot,hogy baj lenne.Így megnyugodtunk.Kezdtem napról-napra jobban lenni.De szilveszterkor erős fájdalmat éreztem és már enni sem volt kedvem.Mami etetett,itatott és meleg karjai közt kedves szavakat suttogott a fülembe.2016 január másodikán már se pisilni,se bogyózni nem tudtam.Elmentünk egy idegen rendelőbe,idegen orvosokhoz akik megröntgeneztek.Kiderült,hogy húgykövem van és fel is vagyok puffadva.Sürgősen meg kellett volna műteni,de azt mondták,hogy ha nem megy le a pocakomról a puffadás akkor nem lehet.Anya egész éjjel virrasztott mellettem és adta a puffadásra a gyógyszert!Szerencsére reggelre az eltűnt.Így vissza mentünk a rendelőbe és azt mondták,hogy megműtenek!Még emlékszem anya utolsó szavaira:Légy erős kicsim!Várunk haza!Szeretlek! Már nem fáj semmi és boldogan ugrándozok a többi társammal egy csodás mezőn!
mtvke

Telefon:

E-mail: